.

.

Чувари За Шаблони за Топлина на косата, 100 парчиња Фризерски Штитници За Заштита Од Топлина На Косата Со Скала Со Една Дупка Пвц Заштитник За Чист Лепак Алатки За Пр?

Чувари За Шаблони за Топлина на косата, 100 парчиња Фризерски Штитници За Заштита Од Топлина На Косата Со Скала Со Една Дупка Пвц

DEN 337.60

Пристапност
Залиха

Топлински Штитници За Поврзување На Продолжување На Косата : штитниците за Заштита Од Топлина се користат за изолација на перики и човечка коса во екстензии на коса со топло топење за да се спречи оштетување на косата од прекумерна температура Апликација со една дупка која им овозможува на дизајнерите да ги следат последните и следните позиции. Заштитник за лепак За Продолжување На Косата : Изолаторот За Продолжување На Косата користи јасен пвц за лесно гледање на косата, погоден за професионални фризерски салони или дневни екстензии за коса. Лепенка За заштита од топлина : Лепенката За заштита од топлина обезбедува бариера помеѓу скалпот и топлинската лента и лепак за време на процесот на продолжување на косата. 100 парчиња Заштитни Шаблони Салонски Алатки : 100 шаблони за заптивки со една дупка, кои можат да се заменат и користат за задоволување на вашите различни потреби. Топлинската Топлина шаблони разделувачи главно се применува во продолжување на косата и вкрстена коса беспрекорно продолжување на косата во фризерскиот салон. Штитниците за Заштита од топлина обезбедуваат бариера помеѓу скалпот и топлинската лента и лепилото за време на процесот на продолжување на косата. Заштитник Шаблони Салон : топлинска изолација рампа главно се применува во фризерски салони, практични за коса екстензии и крос линија беспрекорна коса екстензии, помагајќи да се добие пожелно фризури во брзо време. Не погодувајќи каде сте застанале, користете Ги Шаблоните За Топлина како растојание, Многу на мултипак, така што секогаш го имате она што ви треба за примена на екстензии за коса. Штитници за Продолжување на Косата : Чистата Заштитна лепенка за Продолжување На Косата обезбедува бариера помеѓу скалпот и топлината и лепилото за време на апликацијата за продолжување на косата. топлинските шаблони разделувачи главно се применуваат во продолжување на косата и ја одржуваат косата беспрекорна екстензија на косата во фризерскиот салон.

Параметри на производот

Item Type:
 Hair Heat Protector Patch Guards
Material:
PVC
Package List:
100 x Hair Heat Protector Patch Guards :
Слична стока