.

.

ЈЛК Голем Цвет Кристал Клип За Коса Елегантни Додатоци За коса Долга Коса Накит За Возрасни За Жени Кристално Густа Фиба

ЈЛК Голем Цвет Кристал Клип За Коса Елегантни Додатоци За коса Долга Коса Накит За Возрасни За Жени Кристално Густа Фиба

DEN 162.88

Пристапност
Залиха

Рачните инкрустирани кристали се светли и убави, лесни и издржливи Нема бледнее, нема паѓа дијамант. Висококвалитетна пластика со висока јачина, голема фиба. Затегнете ја и држете ја косата без да ја оштетите косата и скалпот. Може да се користи за фиксирање на тенка или густа коса. Сјајна боја, погодна за различни сцени. Најдобрите материјали и извонредната изработка создаваат врвни шноли. Новиот стил, прекрасниот изглед и инкрустираниот дијамант можат да направат да изгледате поелегантно и шармантно. Висококвалитетните штипки за коса може да се користат за фиксирање на високи глави од ќофтиња и стилови на коса на принцезата и се погодни за разни забави, роденденски забави, семејни собири и други прилики. Тоа е неопходна декорација за секоја девојка да излезе!. Тоа може да се примени на подароци за жени. Подарок за роденден, подарок за забава, подарок за возрасни. Висококвалитетните штипки за коса не изгледаат евтино. Ние се фокусираме на висококвалитетни клипови за коса. Направете само соодветни и убави додатоци за коса за секоја убава жена и направете ја вашата убавина уникатна!. Спецификација : големина На Производот : околу 14 * 7см/5.8 инчен материјал на Производот : пластика+смола дијамантска Боја : Градиент Виножито фиба е изработена од пластика со исклучителна изработка.

Параметри на производот

Product size:
about 14 * 7cm/5.2 * 2.8inch
Product material:
plastic+resin diamond
Color:
Gradient Rainbow
The hairpin is made of plastic with exquisite workmanship. Black paint process, not easy to fade. :
A shiny hairpin. Unique shape. Wearing it on the head is heavy but not heavy. It will not fall off. Suitable for all kinds of hairstyles. :
This hairpin is suitable for all women and girls who love beauty. It can show your beauty without reservation! :
It is not easy to break and hook the hair. The rhinestones are arranged neatly, so that you will not feel disorganized. :
The rhinestones use diamonds of all sizes. Gradual rainbow color matching can show your beauty more completely. It is a necessary hair ornament for every girl who loves beauty. :
Слична стока