.

.

Машки Тример За Коса Професионална Машинка За Коса Машина За Сечење Брада На Полнење Електрична Коса, Злато

Машки Тример За Коса Професионална Машинка За Коса Машина За Сечење Брада На Полнење Електрична Коса, Злато

DEN 968.64

Пристапност
Залиха

Точна контрола на должината : оваа корисна машина за коса има 3 поставки за должина Исечете го секој тип на коса уредно и ефикасно без фаќање, влечење или стискање. Сечилата траат долго за тивки перформанси за извонредни перформанси во тример за коса и брада. Долго траење на батеријата на полнење : лесни за употреба практични комплети за бричење кои обезбедуваат до 240 минути време на работа по 2 часа полнење. Доаѓа опремен со долготрајна литиумска батерија која може да се полни во секое време, насекаде. Компактен дизајн на каросеријата : Компактен и лесен, оваа безжична машинка за коса, ergономски дизајн за лесно маневрирање и оптимална контрола што ви помага да избегнете замор на рацете, зглобот и рацете за време на напорниот ден. Комплетен Систем За Чешлање : Повеќенаменските додатоци се совршени за сите стилови на коса на лицето : за допир помеѓу клипинг на коса, мустаќи, бакенбари, стрништа, уво, други влакна на лицето и телото. Искуство за чешлање без проблеми дома или во движење. Дајте Подарок За Квалитет-тримерите за брада за мажи прават одличен личен подарок! Татковците, сопрузите и момчињата ќе го сакаат овој највисоко оценет прецизен тример за грижа за себе за секоја пригода. Спецификација : Материјал За Тело : Материјал За Заштита На Животната средина Абсблејд материјал : Отстранлив нерѓосувачки челик нож : 10w, 3 V 1-2со време на полнење : 2 часа4 гранични чешли : 9мм,6мм,3мм,1,5 мм метод на полнење : USB брзо полнење со време : 240минутибатерија : 1200m Ah Color : Црна , Златна , Сребренаприменливи луѓе : возрасни и деца, содржина на пакетот за бебиња : 1 X Клипер4 X ограничување на чешли1 x кабел за полнење1 X ЧЕТКА ЗА ЧИСТЕЊЕ карактеристика : остар нож и моќен мотор, може брзо да ја скрати косата, да не се заглави косата и да не ја повреди вашата кожа.

Параметри на производот

Body material:
environmental protection ABS
Blade material:
Detachable stainless steel blade
Power:
10W, 3V 1-2A
Charging time:
2 hours
4 limit combs:
9mm,6mm,3mm,1.5mm
Charging method:
USB fast charging
Using time:
240minutes
Battery:
1200mAh
Color:
Black , Gold , Silver
Applicable people:
adults and children, babies
Package Content:
1 x Hair clipper:
4 x Limit combs:
1 x Charging Cable:
1 x Cleaning brush:
Feature:
Sharp blade and powerful motor, can trim your hair fast, no hair get stuck and no hurt to your skin.:
Low noise design, there is no ear-piercing sound, nor disturbing others during operation.:
professional detachable blade, high precision and can be washable. Adjustable cutting length blade, which can create different hair styles.:
Perfect for men, also for kids, the elderly, professional barber, and etc.:
Note:
International transport does not allow liquids, shipping does not contain lubricating oil.:
The body and the adapter are not waterproof, only the blade, the comb attachments can be removed and washed with water, be sure to let them dry before using again. :
Слична стока