.

.

Бриогео Збогум Разлетување Шипинка Арган Кокосово Масло Мешавина | Скроти Разлетување И Враќање На Сјајот На Досадна, Сува Коса| Веган, фалат &засилувач; Парабен-Сл?

Бриогео Збогум Разлетување Шипинка Арган Кокосово Масло Мешавина | Скроти Разлетување И Враќање На Сјајот На Досадна, Сува Коса| Веган,

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

ЗА кого Е : за оние со сува, оштетена и кршлива коса Видови коса : права, брановидна, кадрава и кадрава. Што Е ТОА : масло за коса без силикон кое содржи мешавина од масло од арган и кокосово масло за ефикасно минимизирање на разлетувањето, борба против сувоста и состојбата завршува за мека, мазна коса. Што ПРАВИ : Научно докажана заштита од разлетување до 48 часа. Нашето масло со потпис ја блокира хидратацијата и ја заклучува влажноста што предизвикува разлетување, враќајќи го сјајот и сјајот на сувата коса. ИСТАКНАТИ СОСТОЈКИ : Збогум Разлетување Шипинка, Мешавина Од Арган И Кокосово Масло ја содржи нашата уникатна комбинација на масла за хидратација на косата за ефикасно скроти разлетување, борба против сувоста и состојбата завршува за одржување на мека, сјајна коса. 98% Природно Добиени. БЕЗБЕДНО за : третирана Боја, третирана со кератин, хемиски третирана и опуштена коса.

Параметри на производот

Слична стока