.

.

Лилјаци Ноќта На Вештерките Гот Четка За Коса За Жени Девојки, Антистатички &засилувач; Разлетување Воздушно Перниче За Масажа Чешел За Долга, Густа, Кадрава, Брано?

Лилјаци Ноќта На Вештерките Гот Четка За Коса За Жени Девојки, Антистатички &засилувач; Разлетување Воздушно Перниче За Масажа Чешел За Долга,

DEN 255.84

Пристапност
Залиха

●Чешел Материјал Q чешлите за коса изработени од еколошка gpps пластика (2,75*8,66 инчи) Создава здрава, сјајна коса и ќе помогне да се спречи кршење на косата. ●Масажа На скалпот + чешел за масажа На Воздушни перничиња со дупки за вентилација за промовирање на циркулацијата на крвта и ублажување на заморот. ●Уникатен Дизајн●Специјални најлонски мазни чешел заби, ефективни точки за масажа, честата употреба може да го намали опаѓањето на косата и да го подобри квалитетот на косата. ①Типови на коса Е Погоден За влажни Или суви, густи или тенки, прави или кадрави, работи за девојчиња, жени и деца без болка. Quattrush одлични Подароци Е совршен подарок за родителите, сестрите, пријателите и клиентите.Фестивал,годишнина, празник, итн. Пакетот Вклучува 1 x Модна Четка За Коса Нема Повеќе Отплеткување оваа четка за отплеткување нежно тече низ вашата коса без да предизвика болка или непријатност. Погоден За Сите Типови Коса идеален е за сите видови влакна и влажни и суви, вклучувајќи пржени, прави, брановидни, кадрави и многу повеќе.

Параметри на производот

Слична стока