.

.

Бесплатна лента за виткање на топчеста лента, без лента за виткање на виткање со клип за коса и ленти за коса, ролери за пена за коса без топлина.

Бесплатна лента за виткање на топчеста лента, без лента за виткање на виткање со клип за коса и ленти за коса, ролери за пена за коса

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

【Каскач за коса без топлина】 Оваа лента за глава без виткање на виткање ќе ви даде нов начин да виткате убава коса без да ја загреете Youе ви даде убава навивам без да ја направите вашата коса топла. 【DIY фризура】 Овој виткач без топлина за коса може да се користи без електрична енергија, топлина, можете лесно да DIY фризура без да ја оштетите косата. Ова железо за виткање е идеално за девојки кои сакаат перми и кадрици. 【Лесно и преносно】 Оваа лента за глава без топлина е погодно да се носи дома или кога ќе излезете. Погоден за сува или влажна коса. Дајте ви убава фризура секој ден. Можете да го користите додека работите или да спиете за да го зачувате вашето драгоцено време. 【Применливи сценарија】 Овој виткач без топлина е изработена од висококвалитетни материјали, убави во форма, удобен и удобен за употреба и може да се користи повторно подолго време. Може да се користи за разни прилики, како што се роденденски забави, банкети и секојдневно носење. Оваа лента за глава без кадрици е исто така одличен подарок за семејството, пријателите и колегите. 【Лесен за употреба】 Можете да го превртите на врвот, или да ја поправите едната страна со лента за глава како конска опашка, а потоа завиткајте ја околу другата страна на лентата за виткање за да дува сува или малку влажна коса, и користете ја лентата за глава за да ја обезбедите еластичната на дното.

Параметри на производот

Item Type:
Heatless Curling Rod
Material:
Plastic + Foam Sponge + Fabric
Color:
As shown in the picture
Product Size:
Approx. 3x100cm / 1.2x39.4in
Weight:
Approx. 75g / 2.6oz
Package List:
1 x Heatless Curling Rod 2 x Hair Band 1 x Hair Clip 1 x Instruction Manual
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.
Слична стока