.

.

Хемотон 4PCS воздушен перница чешел чистење четка за чистење чистачи чистач за чистење чистење алатка за чистење преносна коса четка за коса за чистење на домаќинст?

Хемотон 4PCS воздушен перница чешел чистење четка за чистење чистачи чистач за чистење чистење алатка за чистење преносна коса четка за коса

DEN 136.64

Пристапност
Залиха

Алатка за чистење четки за коса : Тоа е неопходност за секого, особено за луѓето кои често имаат проблеми со губење на косата во чешлање на косата Сет на алатки за чистење чешел : четка за коса чешла чешла чистење четка за коса четка за коса алатка за чистење чешел чешел чешел чистач за чистење на четка за четка за коса за да се отстрани косата од чешел или четка за коса, лесен за употреба. Чистач на коса со чешел од воздушно перниче : Материјалот е здрав и издржлив, што може да го издржи времето со употреба. Алатка за чистење на чешел : Користејќи ја малата четка за отстранување на косата од чешел или четка за коса, лесен за употреба. Алатка за отстранување на косата за четка : Може да биде за сите видови чешли, мали и исклучителни, лесни за носење, за да ги задоволат вашите различни потреби. Алатка за чистење четки за коса : Тоа е неопходност за секого, особено за луѓето кои често имаат проблеми со губење на косата во чешлање на косата. Сет на алатки за чистење чешел : четка за коса чешла чешла чистење четка за коса четка за коса алатка за чистење чешел чешел чешел чистач за чистење на четка за четка за коса за да се отстрани косата од чешел или четка за коса, лесен за употреба. Чистач на коса со чешел од воздушно перниче : Материјалот е здрав и издржлив, што може да го издржи времето со употреба. Алатка за чистење на чешел : Користејќи ја малата четка за отстранување на косата од чешел или четка за коса, лесен за употреба. Алатка за отстранување на косата за четка : Може да биде за сите видови чешли, мали и исклучителни, лесни за носење, за да ги задоволат вашите различни потреби. Пакетот вклучува карактеристики на четки за чистење 4 x чешел -Големина : 17.38x1 удобен чистач за чешел. -Којност : Сина, зелена, сива, бела алатка за чистење -Материјал : Полипропилен, ПБТ воздушно перниче четка за чистење четка за чистење на чешел -мала големина, мала тежина, лесна за носење, неопходно за дома и патување.

Параметри на производот

Слична стока