.

.

10 парчиња Обвивка За Бањарка За Еднократна Употреба, Неткаен Спа Обвивка За Тело Со Еластична Лента, Обвивка За Бањарка За Еднократна Употреба За Салонска Спа Убав?

10 парчиња Обвивка За Бањарка За Еднократна Употреба, Неткаен Спа Обвивка За Тело Со Еластична Лента, Обвивка За Бањарка За Еднократна Употреба

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

НЕТКАЕН : наметката за Капење е изработена од врвен лесен неткаен материјал, издржлив, мек и дише, удобен на допир и може брзо да го исуши вашето тело ЗАШТИТА НА ТАЈНОСТ : спа обвивката за еднократна употреба обезбедува силна заштита на тајноста, совршена должина, не гледајте, чувајте го вашето тело безбедно. ГОЛЕМИНА : обвивката за Бања има еластична лента, лесна за носење и полетување, без ограничување на големината, можете да ја прилагодите затегнатоста на облеката според обликот на вашето тело. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ : обвивката за бања за еднократна Употреба е погодна за сончање, спа центар, салон, масажа, клиника, тетоважа, сауна, болница, хотел, патување, секојдневна употреба итн. За ЕДНОКРАТНА употреба : обвивката за тело за Бања е еднократен дизајн, со дизајн на еластична лента, лесен за ставање и полетување, ефикасно спречува лизгање и може лесно да се носи и користи.

Параметри на производот

Item Type:
Disposable Bath Wrap
Material:
Nonwovens
Package List:
1 Pack x Disposable Bath Wrap(10 Pieces) :
Слична стока