.

.

ХЕБЕБАУТИ Големи Клипови За Канџи За Коса За Жени-Долга Коса-Тенка Коса - Силни Држачи За Коса-Големи Мат Финиш Канџи За Коса-Подарок За Жени - 4 Спакувани Канџи За Ко?

ХЕБЕБАУТИ Големи Клипови За Канџи За Коса За Жени-Долга Коса-Тенка Коса - Силни Држачи За Коса-Големи Мат Финиш Канџи За Коса-Подарок За Жени -

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Висококвалитетен Материјал Овие клипови за коса имаат мека, мазна мазна, мат-завршна текстура што ќе ви се допадне Овој клип не ја влече или влече вашата коса додека сте во употреба и останува заклучен во текот на вашите секојдневни активности. Совршена Големина Многу лесна. Тие се доволно мали за да патуваат, но доволно големи за да се држат во вашата коса. Тие не се обемни и не предизвикуваат главоболки откако ќе ја држите косата цел ден. Една Големина Одговара На Сите Совршени за сите типови коса и може да се користи за широк спектар на фризури по ваш вкус. Многу удобно да се користи за секојдневни стилови за коса која е долга, кратка, кадрава, права, тенка, густа итн. 4 Бои Секој пакет вклучува 4 мат обоени клипови. Боите вклучуваат зелена, розова, сина и црна боја. Додадете забавна боја на вашата коса кога ја обликувате за тој ден. Идеален Подарок За Жени неверојатен подарок за секоја дама што ја имате на ум. Нашите клипови се издржливи и стилски. Веруваме дека клиповите За Нокти За Убавина Хебе Се совршен избор. Висококвалитетен Материјал Овие клипови за коса имаат мека, мазна мазна, мат-завршна текстура што ќе ви се допадне. Овој клип не ја влече или влече вашата коса додека сте во употреба и останува заклучен во текот на вашите секојдневни активности. Совршена Големина Многу лесна. Тие се доволно мали за да патуваат, но доволно големи за да се држат во вашата коса. Тие не се обемни и не предизвикуваат главоболки откако ќе ја држите косата цел ден. Една Големина Одговара На Сите Совршени за сите типови коса и може да се користи за широк спектар на фризури по ваш вкус.

Параметри на производот

Слична стока