.

.

Dbylxmn Апарати За Домаќинство Полнење Фризура Сет ДЕТЕ ВОЗРАСНИ USB Клиперс Коса Електрична Енергија Алатки &засилувач; Насловна Подобрување Коса Машинки Само Фризур?

Dbylxmn Апарати За Домаќинство Полнење Фризура Сет ДЕТЕ ВОЗРАСНИ USB Клиперс Коса Електрична Енергија Алатки &засилувач; Насловна

DEN 319.84

Пристапност
Залиха

100% АПС+метал Ограничените Чешли Имаат 20 Големини За Избор(0,5-10мм). Прилагодливиот Чешел За Клипинг Е Применлив За Сечење Коса Со Различна Должина; А Чешлите За Водење Што Се Одвојуваат Овозможуваат Брзи, Лесни Промени На Чешелот И Зголемена Разноврсност. Машини За фризури Мали Машинки За Коса Со Кабел Машка Коса Со Штитници Машинки За Коса Мали Мини Машинки За Коса Безжични Машинки за Коса За Кучиња Безжични Безжични Машинки За Брзо Хранење Рачна Коса. Материјал : Нерѓосувачки Челик Машинки За Коса Мали Машинки За Сечење Коса компатибилни со Машини За Машини Коса Со Штитници 220v Машини За Коса Машки Безжични Машинки За Коса Машки Машинки За Рачна Коса. Вградена Батерија. Тример за полнење со Вградена Ли-јонска Батерија е Добар за Исклучителна Флексибилност. Може Да се Користи И При Полнење за да не Се Грижите дека Ќе Престане да Работи . Машки Машинки За Коса Безжична Четка За Машинки Мини Машинки За Коса Безжични Рачни Ножици За Сечење Електрични Ножици За Коса За Кул Нега На Коса Тримери За Коса и Машинки За Сечење Безжични Машинки за Коса. Материјал : СТОМАЧНИ+Метални Машинки За Коса За Домаќинство Електрични Про Машинки За Коса Поставени Со Машки Машки Машки Машинки За Бричење Со Жица Машка Коса Со Штитници Берберско Шише Со Спреј за Машинки За Кул Нега Машки Машки Машинки За Коса Безжични. Полнач : USB Кабел За Полнење : Микро USB Напон На Кабел за Полнење : 100-240 V Машка Коса Со Штитници Берберски Работи Рачна Коса Мали Машинки За Коса Со Машинки За Коса За Домаќинство Електрични Про Сет За Сечење Коса Со Сите Чешли За Жени Машинки За Фризури Берберско Шише Со Спреј за Машинки.

Параметри на производот

Слична стока