.

.

Држач За Чаши За Вшмукување Перика Фомијес Држач За Платнена Перика Глава Манекен Држач За Држач За Маса За Држач За Држач За Козметички Модел Држач За Глава За Ман?

Држач За Чаши За Вшмукување Перика Фомијес Држач За Платнена Перика Глава Манекен Држач За Држач За Маса За Држач За Држач За Козметички Модел

DEN 691.20

Пристапност
Залиха

Држач За Глава за Манекен со перики : Изработен од врвен материјал, кој е цврст, стабилен и издржлив со дизајн на вшмукување Перика Штанд : одличниот производствен процес го прави да има добра текстура, исто така, нема лесно да се оштети. Перика Манекен Главата Решетката : ќе имаат добра употреба искуство, бидејќи на совршена изработка и добра текстура. Држач За Глава за Манекен : Прилагодливиот дизајн овозможува ротирање на сите можни агли што ги сакате при стилизирање или правење перики. Манекен Стегач За Глава : Изработен од врвен материјал и корисен за временска употреба, не е лесен за употреба. Пакетот Вклучува 1 x pig stand Goods Опис Mannequin глава штанд клип 93 X5.држач за глава за манекен-Обезбедете ја неговата практичност и популарност со одлична изработка и извонредни детали.манекенска решетка за фризури-Прекрасна И практична алатка за употреба, стабилна и професионална со дизајн на вшмукување.козметологија маникин стојат стегач тоа е еден од најдобрите избори за вас, тој е цврст и професионален за употреба во фризерски салони и домашна употреба.перики манекен главата штанд-Едноставен за употреба, може да се соберат и расклопуваат лесно за складирање.

Параметри на производот

Слична стока