.

.

Луроза 12 парчиња Стеги За Коса Од Пеперутка Клипови Салон Користете Клипови За Нокти За Коса Клипови За Фиксирање На Коса Дел Клипови Фризерски Салон Алатка За Сти?

Луроза 12 парчиња Стеги За Коса Од Пеперутка Клипови Салон Користете Клипови За Нокти За Коса Клипови За Фиксирање На Коса Дел Клипови Фризерски

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

12 парчиња Стеги За Коса Од Пеперутка, доволно количество за задоволување на вашите различни потреби, носат повеќе погодности Корисни фризерски алатки за професионална салонска и индивидуална употреба, не се лесни или деформирани, поддржуваат долго време на употреба. Овие клипови за коса од пеперутка може да се користат во стилизирање на косата, боење на косата, пермирање на косата, виткање коса, шминка, фризерство. Дизајнот на изгледот на Стегите За Коса е едноставен и дарежлив. Совршен за сите видови стајлинг. Овие шноли ќе ви заштедат време за справување со лабавата коса. Тие се лесни и лесни за употреба. Можете да ги користите овие шноли ЗА ДА НАПРАВИТЕ САМОСТОЈНИ секакви фризури. Опис 12 парчиња Стеги За Коса Од Пеперутка Клипови Салон Користете Клипови За Нокти За Коса Клипови За Фиксирање На Коса Дел Клипови Фризерски Салон Алатка за Стилизирање, Пресек, Сечење, Карактеристики На Боење Боја : Црн Материјал : Пластична Големина : околу 8.

Параметри на производот

Слична стока