.

.

Wiomeask Спа Лента За Глава За Жени-сунѓер &засилувач; Тери Крпа Ткаенина Ткаенина Коса Бенд За Миење На Лицето, Отстранување На Шминка, Туш, Коса Додатоци, Нега На Кожат?

Wiomeask Спа Лента За Глава За Жени-сунѓер &засилувач; Тери Крпа Ткаенина Ткаенина Коса Бенд За Миење На Лицето, Отстранување На

DEN 191.68

Пристапност
Залиха

●Материјал} оваа Лента за Глава е направена главно од сунѓер и фротир Поставата за сунѓер ја прави ултра мека и удобна за носење, со силна апсорпција може да спречи влажнење на косата при миење на лицето. Ја вистинската големина. нашите ленти За глава се со големина за да одговараат на повеќето луѓе бидејќи лентите за глава се многу флексибилни и еластични, така што скоро секој може да ги носи. Тоа може да се користи како шминка лента за глава, која не ќе го направи вашата коса падне, така што ќе може да се стави на совршена шминка. Ова може да биде лента за глава на лицето или женска спа лента за глава, која лесно може да ја поправи вашата коса при отстранување на шминка, миење лице, нанесување маска за лице и спа центар. Јога лента за глава, која совршено може да ја организира вашата коса кога спортувате. Дневни слатки додатоци за коса, можете да ја користите како дневна лента за носење, симпатична и уникатна.

Параметри на производот

Слична стока