.

.

Jydbrt убавина пченица слама detangler чешел за коса постави масажа скалпот воздушен перниче за коса четка за коса за нега на базери за бербер додатоци за фризери за фризу?

Jydbrt убавина пченица слама detangler чешел за коса постави масажа скалпот воздушен перниче за коса четка за коса за нега на базери за бербер

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Материјал : слама од пченица Боја : Пинк, виолетова. Нанесете на скалпот и масирајте ја главата. Ергономски дизајн, лесен за виси. Површината на рачката има дизајн што не се лизга за да спречи чешел да се лизне од раката. Материјал : слама од пченица. Боја : Пинк, виолетова. Нанесете на скалпот и масирајте ја главата. Ергономски дизајн, лесен за виси. Површината на рачката има дизајн што не се лизга за да спречи чешел да се лизне од раката. Име : Воздухопловно чевли за воздушно перниче : Метод на пченица од слама : Opp Bagcolor : Pink, Purpleapply на скалпот и масажа на раководителот на раководителот, лесен за закачување на површината на рачката има дизајн што не е лизгање за да се спречи чешелот да се лизне од пакетот за рака : 1 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Combnotes на воздушните перничиња : Поради разликата на светлината и екранот, бојата може да биде малку поразлична од сликата.

Параметри на производот

Слична стока