.

.

Торба за багаж за моторцикли Кемимото, торба за опашка од мотор за меки спортови, дина турнеја модели пат Кинг Роуд Стрит Стрит Слијд водоотпорни сите временски усл

Торба за багаж за моторцикли Кемимото, торба за опашка од мотор за меки спортови, дина турнеја модели пат Кинг Роуд Стрит Стрит

DEN 2239.84

Пристапност
Залиха

Широка соодветност : Овие торби, торбички за багаж за моторцикли со мотоцикли, се со голема соодветност и може да се монтираат на седиштето на мотоциклот како Спорттер, Дина, МекАил, Кралот на патот, патот на патот, Електра Слијд и улицата на улицата со или без сиси бар Дизајн на брза инсталација : Торбата за туристички багаж може да се монтира на вашиот мотоцикл цврсто на 2 начина, од кои едниот е тој дизајн на лента за шишиња со брза инсталација Sissy, што ви овозможува да ја задржите затегната во вашиот мотоцикл ако имате ситна лента. Другиот е дека дизајнот на 4 ленти, нормален дизајн за вас ако вашиот мотоцикл нема широка лента. Одржувајте ги торбите стабилни и стабилни. Водоотпорна ткаенина : Ние ја избираме ткаенината од Оксфорд 1680 D како мнозинска ткаенина на овие торби за задно седиште. Една од извонредните предности е што тие можат да ги заштитат вашите работи и да ги одржуваат суви во дождлив ден. Покрај тоа, додаваме PE-EVA материјал, ткаенина која, во странична торба за да ги оддели влажните работи од сувите. Дополнително покритие за прашина и отстранлив каиш на рамото : Чувајте ги торбите за багаж за патувања чисти и чисти во сите временски услови, заштитни од прашина и кал. Отстранливиот ремен на рамото ви овозможува удобно да го носите надвор. Белешка : Севкупното мерење на торбата е 13,7 (л) * 12.2 (w) * 14,5 (ч) со 17,6 фунти. Голем капацитет обезбедува повеќе простор за складирање. Ако има загриженост, слободно контактирајте не веднаш. Широка соодветност : Овие торби, торбички за багаж за моторцикли со мотоцикли, се со голема соодветност и може да се монтираат на седиштето на мотоциклот како Спорттер, Дина, МекАил, Кралот на патот, патот на патот, Електра Слијд и улицата на улицата со или без сиси бар. Дизајн на брза инсталација : Торбата за туристички багаж може да се монтира на вашиот мотоцикл цврсто на 2 начина, од кои едниот е тој дизајн на лента за шишиња со брза инсталација Sissy, што ви овозможува да ја задржите затегната во вашиот мотоцикл ако имате ситна лента. Другиот е дека дизајнот на 4 ленти, нормален дизајн за вас ако вашиот мотоцикл нема широка лента. Одржувајте ги торбите стабилни и стабилни. Водоотпорна ткаенина : Ние ја избираме ткаенината од Оксфорд 1680 D како мнозинска ткаенина на овие торби за задно седиште.

Параметри на производот

Слична стока