.

.

Машки шорцеви Еластични кратки кратки брзо сушење на затегнување камуфлажа за камуфлажа за фитнес за мажи одговараат и поставуваат комплети за костуми за комплет?

Машки шорцеви Еластични кратки кратки брзо сушење на затегнување камуфлажа за камуфлажа за фитнес за мажи одговараат и поставуваат комплети за

DEN 186.24

Пристапност
Залиха

100% полиестер Стил : Слободно време и спортско вклопување : Поставете за големина што добивате е : Шорцеви за мажи од 1 п. +1 парчиња шорцеви. 1111microsoftinternetexplorer402 Document Notspecified7. Изработено е од висококвалитетни материјали и е доволно издржлив за да го исполни вашето секојдневно носење! 2. Овој дизајн ќе ви го украде срцето! Овој шик и удобен костум не може да тргне наопаку! 3. Тој е многу погоден за спорт, кошарка и секојдневен живот. Верувам дека ќе ти се допадне! 4. Носењето на овој фустан ќе ја истакне вашата добра фигура и ќе добие многу пофалби. Сезони : Сите сезони Пол : Машки прилики : Спорт, кошарка и фитнес материјал : Полиестерска шема Тип : маскирна. 1111microsoftinternetexplorer402documentnotspecified7.8 磅 Normal0 Style : Слободно време и спортско вклопување : Погодно за големина што го добивате е : 1 парчиња кратки ракави за мажи +1 парчиња шорцеви1. Изработено е од висококвалитетни материјали и е доволно издржлив за да го исполни вашето секојдневно носење! 2.

Параметри на производот

Слична стока