.

.

Дигитална Полутрајна Машина За Шминкање Веѓи За Тетовирање, Уред За Микроблејдинг Со лагер За Очи За Усни На Екран На Допир Со Торба За Складирање За Салон За Убави?

Дигитална Полутрајна Машина За Шминкање Веѓи За Тетовирање, Уред За Микроблејдинг Со лагер За Очи За Усни На Екран На Допир Со Торба За Складирање

DEN 1388.96

Пристапност
Залиха

4 ИЗБОРНИ РЕЖИМИ : Очен Капак, Веѓи, Усна,МТС може да се нанесат на различни делови, 17 брзини на брзини, копчиња за контрола на допир, лцд-екран, можете да го набудувате тековниот режим, брзината, напонот, струјата и преостанатиот капацитет на батеријата Тој е моќен и лесен за ракување. ПЕНКАЛО ОД АЛУМИНИУМСКА ЛЕГУРА : дигиталниот контролер и пенкалото за тетовирање се лесни, можат да избегнат длабоко вметнување игла предизвикано од големата тежина на машината и замор на рацете предизвикан од долгата работа на уметникот за тетовирање, овозможувајќи му на уметникот за тетовирање лесно да работи. СИЛНА МОЌНОСТ : регулација на брзината од 17 брзини, лцд-дисплејот ја покажува моменталната брзина и брзина, висока фреквенција на излез на игла, силна моќност, стабилно боење, без летачки игли, без инк-џет. Звукот е мал за време на работата на машината, што помага да се подобри ефикасноста на работата на уметникот за тетовирање. ПРИЛАГОДЛИВА ДОЛЖИНА НА ИГЛАТА : Точна должина на иглата, прилагодете ја должината на иглата со скала за да постигнете подобар ефект, прецизно работење, прецизно вметнување игла. Директно вградени во една игла инсталација, приклучок и игра, двослоен заклучување фати, стабилна и не‑летање игла. ПРЕНОСЛИВ и ЛЕСЕН : СО ТОРБА ЗА складирање ЕВА, против удар, заштитете ја машината од деформација или оштетување, а исто така е погодно за складирање и организирање на машината. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Материјал : Адаптер За Напојување Од Алуминиумска Легура : Сад Приклучок 100-240v DC5 V Дигитален Контролер : Вградена Батерија 1200mah Номинален Напон : 12v-2a Влезна Номинална Моќност : 5w Големина : Пенкало За Микроблејдинг : Прибл. 14 х 1,6 см / 5,5 х 0,6 инчи, Дигитален Контролер : Прибл. 13 х 7,5 х 1,6 см / 5,1 х 3 х 0,6 Во Игли : Универзални игли за микроблејдинг, електрични микро-игли (овој производ е опремен со една игла, а клиентите треба да купат дополнителни игли) Користете Референца За Игла : 0-1, 2 мм : операција на веѓите 0-1, 0 мм : операција На Очите 0-1, 0 мм : операција на Усните 0-2, 5 мм : не се препорачува премногу долго прилагодување.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Material:
Aluminum Alloy
Power Adapter:
US Plug 100-240V DC5V
Digital Controller:
Built-In Battery 1200mAh
Rated Voltage:
12V-2A Input
Rated Power:
5W
Size:
Microblading Pen
Needles:
Univeral microblading needles, electric micro-needles (this product is equipped with a single needle, and customers need to purchase additional needles)
Use Needle Reference:
0-1.2mm:
Eyebrow operation
0-1.0mm:
Eye operation
0-1.0mm:
Lip operation
0-2.5mm:
It is not recommended to adjust too long.
How to Use:
1. Before using the new machine, it needs to run in idling for 10 minutes without needle loading;:
2. Connect the machine and the control panel with a connecting wire, and then install the tattoo needle;:
3. The control panel is touch-screen control. Long press the ON/OFF button on the control panel to turn on or off. When it is turned on, press the START/STOP button again and the machine will run or pause. In this mode, press the UP or DOWM button to adjust the speed in 17 gears, and press the MODE button to adjust the mode (ATMS, eyebrow tattoo, lip tattoo, eyeline tattoo), the tattoo artist can choose the appropriate speed and mode according to different situations.:
4. Dip and take the tattoo pigment;:
5. Find the fulcrum of the hand and keep it in vertical standby during operation;:
6. After the operation is completed, cut off the power supply and take out the needle;:
7. After use, please cleans the machine and put it back into the bag to keep the machine tidy and cleans.:
Package List:
1 x Digital Controller:
1 x Microblading Pen (with a single needle):
1 x Connection Line:
1 x USB Charging Cable:
1 x Plug:
1 x Machine Storage Bag:
1 x Manual:
Слична стока