.

.

НОЛИТОЈ 1 парчиња Капи За Капење Жени Капачиња За Туширање За Повеќекратна Употреба Двослојна Капа За Капење Капа За Туширање За Деца Капачиња За Туширање За Бебињ?

НОЛИТОЈ 1 парчиња Капи За Капење Жени Капачиња За Туширање За Повеќекратна Употреба Двослојна Капа За Капење Капа За Туширање За

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Капи за бања за коса Капачиња За Туширање : Двоен слој и,, без избледување Туш Капи За Жени : ?Двоен Слој : Содржи два слоја, вклучувајќи полиестерски надворешен слој и внатрешен слој ЕВА, ефикасно спречете ја косата да се навлажни под туш. Надградете го вашето искуство со туширање. Детски Капачиња За Туширање : Задебелена Двослојна Капа За Туширање Еластична Капа За Туширање За Мажи Жени. Капачиња За Туширање за коса : Двоен слој и,, без избледување.Може да се преклопи до многу мала големина, лесен, лесен за носење. Капа За туширање Жени : шапката за туширање за коса во боја е изработена од квалитет и материјал, ефикасно ја спречува вашата коса да се навлажни под туш. Со еластична лента, погодна за различен обем на главата, една големина одговара на повеќето луѓе. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на туширање-Топол совет : Почитуван купувач, поради ефектот на осветлување, осветленоста на мониторот, рачното мерење и сл., може да има некои мали разлики во бојата и големината помеѓу фотографијата и Вистинската Ставка Капа Туш. - Боја : Паста Од Црвен Грав Еднократно Капачиња За Туширање. - Големина : Околу 24, 5х24, 5х1см Капа за Капење. - Материјал : полиестер и пева капи за капење жени. - Може да се преклопи на многу мала големина, лесен, лесен за носење капи за капење. - Со еластична лента, погодна за различен обем на главата, една големина одговара на повеќето луѓе капа за туширање за жени.

Параметри на производот

Слична стока