.

.

ZJchao Мини Термичка Тетоважа Трансфер Машина, Јасни Обрасци Безжичен Тетоважа Копир Печатач со 1500mah Батерија

ZJchao Мини Термичка Тетоважа Трансфер Машина, Јасни Обрасци Безжичен Тетоважа Копир Печатач со 1500mah Батерија

DEN 320.00

Пристапност
Залиха

Лесно Носење : Опремено Со гроздобер платнена кеса за да се спречи гребење и кршење на машината, мала по големина и мала тежина, погодно е уметниците за тетовирање да ја извршуваат својата работа Контрола НА АПЛИКАЦИЈАТА : машината За пренос На Тетоважи усвојува USB стандарден интерфејс, само поврзете се со компјутерот или мобилниот терминал и изберете ја саканата шема на АПЛИКАЦИЈАТА за да ја пренесете шемата за тетовирање. Стабилни Перформанси : машина за транспорт На Тетоважи користејќи работа за термичко печатење, со висока резолуција, нема потреба да ги заменувате деловите и мастилото, да обезбедувате голема брзина, јасни обрасци и низок шум. Подобрете Ја Ефикасноста : без комплицирани клучеви на машината, кои работат на АПЛИКАЦИЈАТА, моделот на тетоважа може брзо да се копира на хартијата, подобрувајќи ја работната ефикасност на уметникот за тетовирање. Долга Издржливост : термички печатач за копир за тетоважи изграден во батерија од 1500mah, обезбедува долг век на батеријата, со индикаторско светло со мала моќност, што е погодно за навремено полнење на уметникот за тетовирање. Спецификација : Тип На Ставка : Термички Пренос На Тетоважа Копиерматеријал : СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, електронски компонентибоја : Тип На Црна Батерија : Литиумска Батерија 1500mah (Вклучено)Влез : 5 V 2интерфејс : Usbmachine Должина : Прибл. Ширина на машината 267мм / 10,5 : Прибл. 95мм / 3,7 инмашина Висина : Прибл. 51мм / 2инрезолуција : 203дефективна Ширина На Печатење : Прибл.3 Неприменлива Хартија За Печатач : Стандардна хартија За термички печатач А4 Или Хартија За ролна Поврзани Уреди : Телефон, таблет КОМПЈУТЕР, Компјутерпреносни Материјали : може да се изберат материјали за АПЛИКАЦИИ или материјали зачувани од телефони и компјутери. Големината и насоката на материјалите може да се уредуваат, а може да се избере нацрт на линија во боја, сечење линија, осветлување на сликата, печатење на слика за тетоважа. Клучна Функција : индикатор/копче опис на статусот : Го Означува статусното светло : секогаш вклучете го синото осветлување светло за полнење : Синото осветлување се прикажува при полнење на светлото за грешка : преклопниот капак не е затворен дисплеј сино осветлување копче за излез на хартија : нежно притиснете ја хартијата надвор 2.

Параметри на производот

Item Type:
Thermal Tattoo Transfer Copier
Material:
ABS, electronic components
Color:
Black
Battery Type:
Lithium Battery 1500mAh(Included)
Input:
5V 2A
Interface:
USB
Machine Length:
Approx. 267mm / 10.5in
Machine Width:
Approx. 95mm / 3.7in
Machine Height:
Approx. 51mm / 2in
Resolution:
203dpi
Effective Print Width:
Approx. 210mm / 8.3in
Applicable Printer Paper:
Standard A4 thermal printer paper or roll paper
Support Connected Devices:
Phone, tablet PC, computer
Transfer Materials:
APP materials or materials saved from phones and computers can be selected. Size and direction of materials can be edited, and color line draft, line cutting, image brightening, tattoo image printing can be selected.
1. Key Function:
Indicator/Button status description:
Indicates the status
Power light:
always turn on the blue lighting
Charging light:
Blue lighting is displayed when charging
Error light:
Flip cover not closed display blue lighting
Paper exit key:
gently press the paper out
2. Install the paper roll:
Press the open button of the top cover to open the top cover:
Install the paper roll:
Pull out part of the paper roll and close the top cover. Make sure both sides of the top cover are closed:
Tear off the excess paper in the direction of the paper knife:
3. Tattoo paper installation:
Please remove the tattoo paper yellow backing paper:
Take out the transparent isolation paper:
Put the tattoo paper through the entrance, pull out part of it, and close the top cover:
How to Use:
1. Refer to the instructions or scan the code of the machine to install the APP 2. Open the switch button of the transfer machine, and connect the phone or computer to the transfer machine; 3. Select the material you want to print.:
Package List:
1 x Thermal Tattoo Transfer Copier:
5 x Blank Transfer Paper:
1 x Transfer Effect Display Transfer Effect :
Слична стока