.

.

Комплет За Напојување со Тетоважа - Ромлон Дигитален Лцд Дисплеј Тетоважа Машина Напојување Со Тетоважа Нога педал и Тетоважа Клип Кабел За Тетоважа Митралез Тето?

Комплет За Напојување со Тетоважа - Ромлон Дигитален Лцд Дисплеј Тетоважа Машина Напојување Со Тетоважа Нога педал и Тетоважа Клип

DEN 479.84

Пристапност
Залиха

●ДИГИТАЛНО НАПОЈУВАЊЕ за ТЕТОВАЖА q-напојување за тетовирање вграден краток спој и заштита од истекување за поврзување на две машини во исто време и прецизно прилагодување на напонот за да ви даде совршено искуство за работа со тетоважи ●ЛЕСЕН за УПОТРЕБА-ултра-светлиот ДИГИТАЛЕН ЛЕД екран на напојувањето На оваа тетоважа ги прави отчитувањата попрецизни. Не може да се користат други комплицирани копчиња за брзо и лесно започнување. ●ПРОФЕСИОНАЛНА ПЕДАЛА за НОГА за ТЕТОВАЖА q - оваа педала за ножен прекинувач од нерѓосувачки челик со професионален квалитет со база против лизгање и без оштетување е погодна за сите видови напојување на машината за тетовирање. ●ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ ШТИПКИ за ТЕТОВАЖИ q-Цврсти пружини и долготрајни гумени-силиконски изолирани жичани клипови за цврст машински контакт за сите напојувања за тетовирање за поквалитетно искуство за тетоважите. ●ПРОФЕСИОНАЛЕН СЕРВИСЕН ТИМ● - Брендот Ромлон е производство на опрема за тетовирање во текот на 10 години. Со искуството, знаеме што им е потребно на уметниците за тетовирање и аматерите за производот и цената.

Параметри на производот

Слична стока