.

.

Eioflia уво покритие, 1Pair Silicon Sallow Боја за коса чиста сина сина силиконска ушна штит Барбер продавница за анти-обоени уви за заштита, чиста силиконска уво покриена боја ?

Eioflia уво покритие, 1Pair Silicon Sallow Боја за коса чиста сина сина силиконска ушна штит Барбер продавница за анти-обоени уви за заштита, чиста

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Широка примена-Овие капаци за уши за боја на коса се погодни за нанесување дома, хотели или други места, како што се салони за коса кога ја обоите косата Заштитете ја употребата на ушите за да го заштитите увото додека користите железо за виткање, намалете го бучавата; одлично за употреба на домашна употреба или деловна фризерска продавница за употреба. Премиум квалитетен материјал изработен од висококвалитетен силиконски, мек и лесен, водоотпорен може да се користи. Лесно за чистење на ушите за чистење на ушите може лесно да се исплакне и да не ја обои дамка, може да се користи подолго време. Повеќе функции-заштитува уво од вода за време на туширање и шампонирање. Исто така може да го заштити увото додека боењето на косата и хемискиот третман. Карактеристики : Премиум квалитетен материјал изработен од висококвалитетен силиконски, мек и лесен, водоотпорен може да се користи. Лесно за чистење на ушите за чистење на ушите може лесно да се исплакне и да не ја обои дамка, може да се користи подолго време. Заштитете ја употребата на ушите за да го заштитите увото додека користите железо за виткање, намалете го бучавата; одлично за употреба на домашна употреба или деловна фризерска продавница за употреба. Една големина одговара на се-флексибилна еластична околу работ може да се прилагоди за да одговара на повеќето луѓе.

Параметри на производот

Color:
blue.
Quantity:
1pair.
NOTE:
Due to the light and screen setting difference,the item's color may be slightly difference from the pictures.:
Please allow slight dimension difference due to different manual measurement.:
Слична стока