.

.

Комплет За Чистење Дупки За обетки, Пирсинг Обетки За Чистење На Обетки Пирсинг Линија За Чистење На Уши Алатка За Чистење За Девојки Жени Мажи, Алатка За Чистење Не

Комплет За Чистење Дупки За обетки, Пирсинг Обетки За Чистење На Обетки Пирсинг Линија За Чистење На Уши Алатка За Чистење За Девојки Жени

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

●70 парчиња Линија За Чистење : Нашиот комплет за нега на дупки за уши вклучува конец за чистење од 70 парчиња, што е многу за да ги задоволи вашите потреби за секојдневно чистење €Сигурен материјал q : Користење на долга хартиена нишка, флексибилна и пријателска за кожата, мазна површина без бруси, без деформација по натопување, пофлексибилна и пријателска за кожата, помека и поудобна за да ви обезбеди потемелна грижа за дупките за ушите. €25ml Раствор За Чистење Q : течноста За Чистење е хидрофилна, ги заклучува молекулите на водата, чисти повеќе во ушната дупка, што е блага и нема стимулација, не мора повеќе да се грижите за нечистотијата во ушите. ●Ефикасно Отстранување На Нечистотијата● : Нашиот комплет за чистење на пирсингот на ушите може да ја исчисти нечистотијата на ушната дупка, да го отстрани необичниот мирис и да спречи непријатност. Можете да го користите разумно според она што го имате околу вас за да ги направите вашите уши чисти, идеални за секојдневниот живот. ●Едноставен За Употреба : само треба да го навлажнете, а потоа да го ставите во сопствената дупка за уши за чистење. Натопете ја количината на раствор и вметнете ја дупката за уво со крајот. Конецот за чистење на увото е заменлив, едноставен и удобен, идеален за секојдневниот живот. Како Да Се користи : 1. Извадете ја конецот од хартија. Потопете го едниот крај на конецот во растворот за чистење 3 до 5 секунди и извадете го откако ќе се прошири. Полека внесете го ненапиениот крај на конецот во дупката за уво, полека и нежно допрете напред-назад неколку пати, ротирајте и извлечете го конецот и избришете ја нечистотијата.

Параметри на производот

Item Type:
Ear Piercing Cleaning Kit
Material:
Liquid and paper thread
Product Specification:
25ml ear hole cleaning solution + 70pcs ear piecing cleaner thread
Fragrance:
minty fragrance
Function:
Clean ear hole dirt, remove ear hole odor
Package List:
1 x Ear Hole Cleaning Solution:
70 x Ear Piecing Cleaner Thread:
Note:
1. It is not recommended to use the ear care kit within half a year after the formation of the ear hole, because the ear hole has not been healed, forced use is easy to strain; :
2. The main function of this product is cleaning; :
3. For those with small ear holes, it is recommended to stretch ears by the earrings a few times first, and the soaking time of the paper thread should be controlled within 5 seconds. The paper thread can be cut short and then pulled slowly. :
4. Please pass the unsoaked end through the ear hole first. :
5. Store in a cool place out of touch of children. :
Слична стока