.

.

Тетоважа Пракса Рака, 63см Мека Силиконски Реални Лажни Тетоважа Модел На Рака, Висока Симулација Тетоважа Обука Прикажување Лажни Тетоважа Кожата Рака За Пракса П?

Тетоважа Пракса Рака, 63см Мека Силиконски Реални Лажни Тетоважа Модел На Рака, Висока Симулација Тетоважа Обука Прикажување Лажни

DEN 1263.84

Пристапност
Залиха

Мек Силикон : раката За Тетовирање е изработена од висококвалитетен силиконски материјал за да се обезбеди неговата мекост и издржливост, што е лесно да се обои и удобно да се допре Иста Скала : раката за вежбање Тетоважи е направена од скала за големина на машка рака за возрасни, помагајќи им на почетниците да добијат вистинско искуство со манипулација со тетоважи. Должина од 63 см : должината на раката е околу 63 см, дебела и силна, што може да се користи за тетовирање на големи обрасци, што ви овозможува слободно да работите. Подобрете Ги Вештините За Тетовирање : раката за обука За Тетовирање може да се користи за вежбање тетовирање и подобрување на техниките за тетовирање, погодни за почетници за тетовирање. Приказ На Продавница за тетоважи : раката за вежбање силиконски тетоважи може да се користи и за прикажување и украсување, што може да ја истакне вештината на продавницата за тетоважи.

Параметри на производот

Item Type:
Tattoo Practice Arm
Material:
Silicone surfaces, sponge filling
Length:
Approx. 63cm / 24.8in
Use:
Tattoo beginners practice arm, tattoo shop display arm
Package List:
1 x Tattoo Practice Arm :
Слична стока