.

.

Cabilock Bath Sponge Bath Scrubber бришејќи трислојни алатки меурчиња за разновиден сунѓер тело чистач за капење дома Употреба на бојата на пешкир, ексфолирачки бања сунѓер бања ?

Cabilock Bath Sponge Bath Scrubber бришејќи трислојни алатки меурчиња за разновиден сунѓер тело чистач за капење дома Употреба на бојата

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Создавајќи богати да се мијат од глава до пети, ќе се за inубите во Бања Погодно за дома, домови или хотелска употреба. Со лента за вас, помогнете му да се исуши побрзо и го спречува да се валка по секоја употреба. Направено од материјал за трајна употреба. Нежно ексфолирајте ја и оставете ја кожата мазна. И погодни за мрсна и сува кожа. Список на пакети 4 X Карактеристики на бришење на сунѓер - Боја : А разновидна боја на ексфолирачки пешкир за сунѓер. - Нежно ексфолирајте ја и оставете ја кожата мазна. И двете погодни за мрсна и сув кожен сунѓер за грб. - Изработено од материјал за избришување на сунѓер за трајна употреба на бања. - Со лента за вас, помогнете му да се исуши побрзо и го спречува да се валка по секоја употреба пешкир за сунѓер за капење. - Материјал : додатоци за сунѓер за бања. - Генерирање на богати за миење од глава до пети, ќе се за inубите во алатката за чистење на сунѓер за сунѓер за бања - погодна за дома, домови или хотелска употреба.

Параметри на производот

Слична стока