.

.

Перница за поддршка на перница за бања, од рамената и главата, перници отпорни на вода за кади и бањи

Перница за поддршка на перница за бања, од рамената и главата, перници отпорни на вода за кади и бањи

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Двоен зафат : За да ви обезбедиме максимална удобност и заштита од лизгање и лизгање, додадовме 10 дополнителни силни чаши за вшмукување Осигурете се дека областа за вшмукување е ослободена од сапун филм, притиснете ги на топла када и уживајте во вашата смирувачка топла бања. Екстремно хигиенски сув сув дизајн : Новиот материјал за дишење мрежи направен со 3Д технологија овозможува водата и воздухот да течат за брзо и лесно сушење. Користете корисна кука за да исушите и чувајте ја перницата за када без лоши мириси. Многу мека поддршка на целото тело : Нашата патент во очекување на перници за бања нуди соодветна поддршка за ортопедска грб за да можете да уживате во бањата што е можно подолго. Подлогата на густата и амортизирана глава ќе ви овозможи да се опуштите и да се развивате. Супериорна удобност и релаксација : Надградете ја вашата бања во искуство со спа -доживување! Одморете се со нашата перница за бања со целото тело за да ги ослободиме напнатите и уморни мускули. Најбараниот подарок : Нашиот душек за перници за бања го лулка вашето семејство што се забавува со препуштање во топла бања. Тоа е најдобар подарок за подарок на мајка, сопруга, ќерка или татко. Капење релаксација и забава. Двоен зафат : За да ви обезбедиме максимална удобност и заштита од лизгање и лизгање, додадовме 10 дополнителни силни чаши за вшмукување. Осигурете се дека областа за вшмукување е ослободена од сапун филм, притиснете ги на топла када и уживајте во вашата смирувачка топла бања. Екстремно хигиенски сув сув дизајн : Новиот материјал за дишење мрежи направен со 3Д технологија овозможува водата и воздухот да течат за брзо и лесно сушење. Користете корисна кука за да исушите и чувајте ја перницата за када без лоши мириси. Многу мека поддршка на целото тело : Нашата патент во очекување на перници за бања нуди соодветна поддршка за ортопедска грб за да можете да уживате во бањата што е можно подолго. Подлогата на густата и амортизирана глава ќе ви овозможи да се опуштите и да се развивате.

Параметри на производот

one piece pillow:
Package Included:
1x bath pillow:
Warm Tips:
The actual size of manual measurement may have some errors. Pls allow 1 ~ 3cm due to manual measurement. The actual size is subject to the actual product.:
Due to different lighting and shooting conditions, the color of the image may differ slightly from the actual product. Please refer to the actual product. :
Слична стока