.

.

Loutsbe Заменски Касети Игли За Еднократна Употреба, Компатибилни Со loutsbe пенкало, Поединечно и Запечатени Кеси во Loutsbe Оригинална Кутија )

Loutsbe Заменски Касети Игли За Еднократна Употреба, Компатибилни Со loutsbe пенкало, Поединечно и Запечатени Кеси во Loutsbe Оригинална

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

[Погоден за Луцбе Пенкало] : 10 парчиња Луцбе нано Иглички касети од 0,25 мм, погодни за Сите Луцбе пенкало [Индивидуално Спакувани] : Овие касети се поединечно запечатени и спакувани.Ако пакетот протекува, ве молиме контактирајте ја услугата за клиенти за замена. [ Применлив Тип] : Овој кертриџ е оригинален додаток За пенкало за микронидлинг Loutsbe, имајте предвид дека иглите на другите брендови можеби не одговараат на Пенкалото Loutsbe Microneedling. [Игла За Еднократна Употреба] : иглата е за еднократна употреба и не може повторно да се користи. Само иглата за замена треба да се замени со секоја употреба. [Гаранција за квалитет] : производите на брендот Loutsbe се сите висококвалитетни производи, обезбедувајќи 30-дневни приноси, 360-дневна гаранција и 7*24h онлајн услуги на клиентите за да одговорите на сите прашања што ги имате. Над 180 Искусни Специјалисти За Истражување И Развој.

Параметри на производот

Слична стока