.

.

Електрична четка за каросерија, електрична четка за бања што може да се наполни целосно автоматско ротирање на 360 ° длабоко чистење на телото за чистење за чистење ?

Електрична четка за каросерија, електрична четка за бања што може да се наполни целосно автоматско ротирање на 360 ° длабоко чистење на

DEN 501.76

Пристапност
Залиха

Ротирачко чистење од 360 степени : Со моќна и брза глава за четка за вртење, ефикасно го ексфолира целото тело и ги отстранува маслото и нечистотијата Погодно за сите типови кожа, помага длабоко да се исчистат и да се грижат порите на кожата. Оставајќи ја вашата кожа свежа цел ден!. Електрична четка за каросерија : Авто-ротирај за лесно чистење на сите делови на целото тело без потреба од сила, што е помалку трудоинтензивно од традиционалните четки за бања. Дизајн на полнење, вградена батерија за полнење со голем капацитет, и потребни се само два часа за целосно полнење. Брзо полнење и долготрајно : Вградените батерии што се полнат овозможуваат чистачот на када да работи постојано за 80-100 минути со време на полнење од само 2,5 часа. Ова обезбедува подолго време на чистење без прекин. Четка за долга рачка : рачката што не се лизга од 17 инчи е лесна за држење и издржлива, го олеснува полесно да го достигнете грбот и долните нозе. Долната висина кука е да ја чувате оваа четка за бања. Можете исто така да ја отстраните рачката и да ја сметате оваа глава на четка како четка за чистење на лицето. Полесно се тушира : Карактеристики IPX7 отпорност на вода, можете да го ставите во туш, дури и потопено во кадата.

Параметри на производот

Item Type:
Electric Bath Brush
Material:
Silicone, ABS
Battery Type:
Lithium ion battery (shipped with built in battery)
Battery Capacity:
800mAh
How to Use:
Select the appropriate brush head, install the brush head on the bath brush, press the switch to adjust the mode of use:
packing list:
1 x Electric Bath Brush:
4 x Replacement Brush Head:
1 x Instruction:
1 x Data Cable:
Слична стока