.

.

КОМПЛЕТ За Пирсинг На Прстен ОД 50 парчиња, Силиконски Дискови За Пирсинг Што Не Се Влечат За Пирсинг, 3/5/7/9мм Јасни Влошки За Дискови Стабилизатор Пластична Обетка З?

КОМПЛЕТ За Пирсинг На Прстен ОД 50 парчиња, Силиконски Дискови За Пирсинг Што Не Се Влечат За Пирсинг, 3/5/7/9мм Јасни Влошки За Дискови

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

❀ОБЕТКА ГРБ МАТЕРИЈАЛНиту Еден Пирсинг Диск За Влечење Не Е Изработен од Мек И Еластичен Силикон, Здрав Материјал Со Долг Животен Век, Издржлив, Погоден за Секоја Кожа ❀СИЛИКОНСКИ ДИСК ВЛОШКИ ПОСТАВИ Clear 50 Парчиња Јасни Диск Влошки За Пирсинг Судрат, Големина На Дупка : 18 мерач=1мм, Дебелина : 1мм; Дијаметар : 1/8 "=3мм, 13/64 "=5мм, 9/32 "=7мм, 23/64 " =9мм; 3 Дијаметар За Да Изберете, Ве Молиме Изберете Што Соодветна Големина. FEATURE ФУНКЦИЈАМожете да Го Користите ЗА Накит ОД 18 G/16 G/14 G. Поставете Ја Проѕирната Подлога За Диск Помеѓу Ушниот Лобус и Грбот на Обетката За Да Ја Поддржите Овенатата Обетка За Да Спречите Испружена Пирсинг И Пирсинг. Достапни Комплети, Големи Во Количина, Не Грижете Се Да Изгубите Или Недоволно. ❀ПОВЕЌЕ УПОТРЕБИСиликонските Дискови Влошки Се Одлични за Држење На Пирсинг За Заздравување На Хиперплазија И Испакнатина; Влошки За Обетки може да се нанесат За Поддршка На Различни Видови Обетки, Стабилизирање На Обетките и Спречување На Доделување; Ниту Еден Пирсинг Диск За Влечење, Фиксен Накит за Пирсинг За Намалување На Притисокот и Движењето. ❀ЗАДОВОЛНА ГАРАНЦИЈАНие Гарантираме Поврат Од 90 Дена Доколку Сте Незадоволни од овој Накит. Ве молиме Побарајте Ја Продавницата ЗА Накит ЗС за Купување. ГОЛЕМИНА : Големина На Дупка : 18 Мерач=1мм; Дебелина : 1мм; Дијаметар : 1/8"=3мм, 13/64"=5мм, 9/32"=7мм, 23/64"=9мм. Тип На Материјал : Мек И Еластичен Тип На Силиконски Предмет : Стил На Диск За Пирсинг Без Влечење : Класичен, Моден, Фин Облик/Шема : Тркалезна Боја : Јасна Карактеристика -1 : Исчистете Ги Влошките За Пирсинг -2 : Уво Закрпи За Поддршка на лобусот -3 : грб на Обетка гума -4 : силиконски дискови грб на Обетка -5 : силиконски пирсинг диск за заздравување на хиперплазија дополнителни придобивки : ·проѕирните влошки за дискови се меки и еластични.

Параметри на производот

Слична стока