.

.

Doitool 2 парчиња за додатоци за четка за бања розова сув чистач за капење сина домашна облека за ракавици Возрасни со рачка Масажа за чистење на туш за чистење на туш е?

Doitool 2 парчиња за додатоци за четка за бања розова сув чистач за капење сина домашна облека за ракавици Возрасни со рачка Масажа за чистење

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Силиконска четка за чистење на телото : Дизајн на точки за масажа, може да биде да се масираат пршлените на грлото на матката и грбот Четка за тело за бања : Може да ја ексфолира и отстрани мртвата кожа, ја стимулира циркулацијата на крвта, правејќи ја вашата кожа мазна. Ексфолијатор на четка за тело : Погоден за сите видови на кожа. Одлична ставка за бања и масажи за вашето семејство. Четка за чистење за капење : Не е лесна за производство и не е лесно деформирана. Четка за тело со долга рачка : четка за четка за задно тело. Силиконска четка за чистење на телото : Дизајн на точки за масажа, може да биде да се масираат пршлените на грлото на матката и грбот. Четка за тело за бања : Може да ја ексфолира и отстрани мртвата кожа, ја стимулира циркулацијата на крвта, правејќи ја вашата кожа мазна. Ексфолијатор на четка за тело : Погоден за сите видови на кожа. Одлична ставка за бања и масажи за вашето семејство. Четка за чистење за капење : Не е лесна за производство и не е лесно деформирана. Четка за тело со долга рачка : четка за четка за задно тело. Список на пакети 2 x Карактеристики на четката за капење - Материјал : Силиконска масажа назад четка. - Дизајн на точки за масажа на грбот, може да биде да се масира цервикалниот пршлен и четката за чистење за чистење за капење. - Направено од силиконски материјал од одделение за храна, кој е мек, здрав и удобна четка за ексфолијација на бања.

Параметри на производот

Слична стока