.

.

Cabilock Grooming Glove 1 PAR Exfoliating Bath Groves за туш бањата масажа на телото, мртво отстранување на клетките на кожата, црни белезници за прибор за бања 21x15x0. 02см мелење на телото ми?

Cabilock Grooming Glove 1 PAR Exfoliating Bath Groves за туш бањата масажа на телото, мртво отстранување на клетките на кожата,

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Високо-ефикасната и издржлива алатка за чистење ќе ви помогне да ги длабоко чистите пори и кожата Може да произведе повеќе пени добро, да ви помогне лесно да го избришете кератинот, полесно да се капете. Мит -бањата Мит има функција за масажа што ќе ве натера да имате одлично искуство за туширање. Производот има едноставен метод на апликација, лесен за работа и може добро да ги задоволи вашите потреби. Тоа е многу практична алатка за бања што ќе ви помогне да имате порелаксиран и удобен здрав начин на живот. Високо-ефикасната и издржлива алатка за чистење ќе ви помогне да ги длабоко чистите пори и кожата. Може да произведе повеќе пени добро, да ви помогне лесно да го избришете кератинот, полесно да се капете. Мит -бањата Мит има функција за масажа што ќе ве натера да имате одлично искуство за туширање. Производот има едноставен метод на апликација, лесен за работа и може добро да ги задоволи вашите потреби. Тоа е многу практична алатка за бања што ќе ви помогне да имате порелаксиран и удобен здрав начин на живот. Опис Ако сте барале ексфолирачки нараквици, тогаш пребарувањето заврши! Нашите ефикасни и практични нараквици за чистење ќе бидат добар избор за вас.

Параметри на производот

Слична стока