.

.

Feill LED Лупа Убавина Прилагодлив Салон За Убавина Тетоважа Ламба За Нокти За Нокти Столна Ламба 5X Лупа Клип За Зголемување На Светилката За Зголемување НА Шминка ТЕТ?

Feill LED Лупа Убавина Прилагодлив Салон За Убавина Тетоважа Ламба За Нокти За Нокти Столна Ламба 5X Лупа Клип За Зголемување На

DEN 2751.36

Пристапност
Залиха

Тешка и цврста основа, не е лесно да се лизне надолу, безбедна и сигурна Со послужавник за складирање на вашите алатки за убавина, телефон и други работи. 360° омни-насочно прилагодување, флексибилна заграда ви овозможуваат да се стремите кон делот што треба да го третирате. Прекинувач за копчиња, стилски и удобен, подобри перформанси. Тие убаво ќе ја осветлат вашата палуба,идеална за обележување на патеки, платформи, граници и дворови итн. Тешка и цврста основа, не е лесно да се лизне надолу, безбедна и сигурна.Со послужавник за складирање на вашите алатки за убавина, телефон и други работи.360° омни-насочно прилагодување, флексибилна заграда ви овозможуваат да се стремите кон делот што треба да го третирате.Прекинувач за копчиња, стилски и удобен, подобри перформанси.Тие убаво ќе ја осветлат вашата палуба,идеална за обележување на патеки, платформи, граници и дворови итн.

Параметри на производот

Слична стока