.

.

Мастило за Тетоважа, Професионално Преносливо Мастило За Тетоважа На Телото Долготрајно Брзо Боење Тетоважа Пигмент 15мл 7 парчиња Тетоважа Материјали Контури Пос?

Мастило за Тетоважа, Професионално Преносливо Мастило За Тетоважа На Телото Долготрајно Брзо Боење Тетоважа Пигмент 15мл 7 парчиња

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

7 Бои : овој комплет за мастило за тетовирање содржи 7 бои за задоволување на различни потреби и лесно се апсорбира од кожата Црна, Бела, Црвена, Жолта, Зелена, Сина, Кафеава. Во суштина може да ги задоволи сите дневни потреби. Користете долготрајно : долготрајно мастило за тетоважа.15мл/шише може да се користи за вас долго време. Светли бои, хрома со висок дисплеј, е најдобриот избор за тетоважи. Висока заситеност на бојата, нежна и мазна текстура, лесна за нанесување. Брзо боење : нашите професионални Пигменти За Тетовирање се рафинирани со молекуларни молекули. Тоа може брзо да навлезе во површината на кожата и брзо боја. Лесно се обојува без избледување, правејќи ја вашата тетоважа поживописна и привлечна. Стабилни перформанси за да се обезбеди корисничко искуство. Благи и безбедни : нашите мастила за тетовирање се направени со традиционални растителни формули. Безбеден, без несакани ефекти, без иритација, безопасен за кожата. Сите пигменти се стерилизираат со зрачење. Дури и чувствителната кожа може да се користи со доверба. Широко користено : нашето мастило за тетовирање може да се користи за тетоважа на веѓи, сјај за усни, тетоважа со ајлајнер, зглоб, прст, уста на тигар, врат, уво, глужд итн. Тетоважи на веѓи, белење на усните и тетоважи со ајлајнер.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Tattoo Ink
Net Content:
15ml x 7pcs
Color:
Black, White, Red, Yellow, Green, Blue, Brown
Scope:
Real People
Once the tattoo is finished, the pigment can remain in the body for up to 30 years, which is affected by the artist's craft and maintenance.:
Package List:
7 x Tattoo Ink:
Note:
1. It is normal for some pigments to be layered after being placed for a time, shake well before use. The delamination occurs mainly because the density of the toner is different from the density of the water.:
2. Some physique are allergic to red pigment, which is normal phenomena, not because of pigment.:
Слична стока