.

.

Тетоважа Мастило Чаши За Еднократна Употреба Бела Пластика Микроблејдинг Пигмент Капи Самостојни Чаши За Тетоважа Мастило, Тетоважа Колекции, Тетоважа Материјал?

Тетоважа Мастило Чаши За Еднократна Употреба Бела Пластика Микроблејдинг Пигмент Капи Самостојни Чаши За Тетоважа Мастило, Тетоважа Колекции,

DEN 189.92

Пристапност
Залиха

●Висококвалитетните чаши за Тетовирање се изработени од висококвалитетен пп материјал, издржлив и лесен за употреба, може да се совпадне со држачите за чаши за мастило за тетовирање €УНИКАТЕН ДИЗАЈН q широкиот дизајн на работ во форма на чаша може да спречи прскање на мастило и боја. Употребата за еднократна употреба е чиста и хигиенска. ●ОДЛИЧНА УПОТРЕБА + чаши за мастило За тетовирање е префектни материјали за тетовирање за кои се користи мастило за тетовирање и пигмент за тетовирање. Многу е лесно да се исчисти и складира. Нашите чаши со мастило се совршена комбинација за тетовирање. €ГОЛЕМИНА на РАСПОЛАГАЊЕ ● Три големини на чаши за мастило за тетовирање можат да задоволат различни потреби, мали, средни и големи. Секогаш можете да го најдете оној што ви одговара. ●ГОЛЕМА КОЛИЧИНА ● Вклучувајќи 1000 пигментни чаши во секое пакување, совршени за почетници и професионални тетоважи како најважни за мастило за тетовирање и додатоци за пигмент.

Параметри на производот

Item Type:
Tattoo Ink Cups
Material:
PP
Function:
Convenient to dip and take the pigment when tattooing
Package List:
1000 x Tattoo Ink Cups :
Слична стока