.

.

Fomiyes 3 парчиња нараквици за бања за животински бања за чистење додатоци за капење белезници кожа чистење белезници на ракавици за кожата на ракавици за бебиња бања ?

Fomiyes 3 парчиња нараквици за бања за животински бања за чистење додатоци за капење белезници кожа чистење белезници на ракавици за кожата

DEN 197.44

Пристапност
Залиха

Нараквици за бања за ексфолијација на туш : Тушичката ракавица го одликува дизајнот на структурата што може да се употреби, што го прави лесен за носење и употреба Тушичка за ракавици : Излевањето на тушот е изработено од материјал со висок степен и издржлив за употреба на ласта. Алатка за ексфолијација на телото : Мит за ексфолијација на тушот е совршен за пенење и ексфолирање на вратот, рамената, стапалата и повеќе. Белезници за бања : Постои мала лента за бесење. Може да се исуши после капење и миење. MITT за туширање : Едноставна структура, лесен и удобен материјал, нудејќи ви е удобно искуство со употреба. Нараквици за бања за ексфолијација на туш : Тушичката ракавица го одликува дизајнот на структурата што може да се употреби, што го прави лесен за носење и употреба. Тушичка за ракавици : Излевањето на тушот е изработено од материјал со висок степен и издржлив за употреба на ласта. Алатка за ексфолијација на телото : Мит за ексфолијација на тушот е совршен за пенење и ексфолирање на вратот, рамената, стапалата и повеќе. Белезници за бања : Постои мала лента за бесење. Може да се исуши после капење и миење. MITT за туширање : Едноставна структура, лесен и удобен материјал, нудејќи ви е удобно искуство со употреба. Список на пакети 3 x Карактеристики на бања Митс -Материјал : сунѓер, полиестерско микрофибер чистење мит -големина : 21.07x0 нараквици за миење на телото. -Којност : Избрани мита за капење во боја -Структура на едноставна структура, лесен и удобен материјал, ви нуди удобно користење искуство со ексфолирачки митинзи девојки.

Параметри на производот

Слична стока