.

.

Темни души со Арториа од изданието на Абисс

Темни души со Арториа од изданието на Абисс

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Увоз на игра - јапонска верзија Компатибилен со американските системи (слободен регион). Јапонски јазик (може да бидат вклучени други јазици). Прирачник и пакување на јапонски јазик. Темни души со Artorias of the Abyss Edition Јапонски формат (NTSC-J). Кутија, пакет ,.

Параметри на производот

Слична стока