.

.

Sonic & Sega All -Stars Racing - Nintendo Wii

Sonic & Sega All -Stars Racing - Nintendo Wii

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Во френетична битка со карираното знаме, Sonic и пријатели брзина околу патеките поставени во средновековните замоци рампи, бујни дождовни шуми и раздвижени градови, сите земени од визуелно богатите и разновидни универзуми на Sonic и Sega Тајните кратки намалувања, брзото ракување и избегнувањето на стратешки поставени пречки се секако најдобриот начин да се дојде до врвот на подиумот…. Секој лик има специфичен потег на сите starвезди - како што се Супер Соник, Банана Блиц и Торнадо со опашки - што овозможува брз начин на конкурентите да се вратат во трката!. Енергијата и оружјето може да се соберат и околу патеките и да се користат против опозицијата за да се осигурат дека тие не стануваат закана за таа позиција број еден. Биткајте го во режим на единечен или мултиплеер, дозволувајќи им на четири пријатели да се натпреваруваат во френетично дејство на сплит-екран, или до осум играчи да се натпреваруваат на Интернет во крајната пресметка на трките.

Параметри на производот

Слична стока