.

.

WCW Супер тепачки борење

WCW Супер тепачки борење

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Стомпа пријател денес! Како „моќта на бомбата на Ведер или ја разгалува грубата буденост на Рик Руд да го направи трикот? Бројката со четири нозе од „Момчето на природата“ Рик Флер може да направи да се чувствувате добро Рики „Змејот“ Steamboat ќе ве однесе на возење што нема да го заборавите. Бад е само чека да ве однесе добро. Сакате да влезете во ринги-чевлите на Рон Симонс, Флиин 'Брајан, Бери Виндхам и Стинг? Користете ги потписите на „природните“ Дастин Родос? Па, откажете се од соништата и влезете во рингот. Врши ги одличните во индивидуална или таг -тимска акција. Со десетици класични потези плус потези на потписот на секој човек, тоа е најреална акциска средба ќе ја најдете оваа страна на квадратниот круг. Овие се момците што ги гледате на телевизискиот WCW Prowrestling, Main настанот на WCW и WCW во светот. И Тони Шиавон, премиерниот ТВ -глас на Америка, го објавува секој натпревар.

Параметри на производот

Слична стока