.

.

Заштитна обвивка за игри Tangxi за конзола Nintendo Switch, Транспарентна тенка кутија за школки за игри за контролор на игри, целосна заштита

Заштитна обвивка за игри Tangxi за конзола Nintendo Switch, Транспарентна тенка кутија за школки за игри за контролор на игри, целосна

DEN 144.96

Пристапност
Залиха

[Целосна заштита] Ова за компатибилен случај на прекинувач обезбедува целосна заштита за главната конзола, зафат и екран, совршено заштитувајќи го вашиот уред од секојдневни капки, испакнатини, гребнатини, прашина и отпечатоци од прсти [Случај за прицврстување] Случајот дозволува приклучување на докинг -станицата и тврдото случај на конзолата може да се стави на докинг -станицата за да не мора да го отворате и затворате случајот толку често. [Продолжен живот] Случајот со конзолата обезбедува максимална заштита за животот на прекинувачот за прекинувачот. Може да се справи со шок и вибрации и во голема мерка го штити прекинувачот од случајни капки. Совршено за пристаништето. Нема потреба да го отстраните капакот кога прекинувачот е на пристаништето. [Лесно за инсталирање] Заштитниот случај е лесен за инсталирање и отстранување со дизајн на сплит, за да можете лесно да ја отстраните рачката за радост за да се зафати без да се отстрани заштитата на конзолата. Сите исечоци овозможуваат лесен пристап до сите пристаништа и копчиња. [Ultra Clear Slim Design] Ова за прекинувач компатибилно со јасно куќиштето на телото ги покажува и ги подобрува оригиналните бои и дизајн за подобро да го покажат оригиналниот изглед на прекинувачот за прекинувачот. Лесно е да се држите во рака. [Целосна заштита] Ова за компатибилен случај на прекинувач обезбедува целосна заштита за главната конзола, зафат и екран, совршено заштитувајќи го вашиот уред од секојдневни капки, испакнатини, гребнатини, прашина и отпечатоци од прсти. [Случај за прицврстување] Случајот дозволува приклучување на докинг -станицата и тврдото случај на конзолата може да се стави на докинг -станицата за да не мора да го отворате и затворате случајот толку често. [Продолжен живот] Случајот со конзолата обезбедува максимална заштита за животот на прекинувачот за прекинувачот. Може да се справи со шок и вибрации и во голема мерка го штити прекинувачот од случајни капки. Совршено за пристаништето. Нема потреба да го отстраните капакот кога прекинувачот е на пристаништето. [Лесно за инсталирање] Заштитниот случај е лесен за инсталирање и отстранување со дизајн на сплит, за да можете лесно да ја отстраните рачката за радост за да се зафати без да се отстрани заштитата на конзолата.

Параметри на производот

Item Type:
for Switch Case
Material:
PC
Color:
Transparent
Applicable:
for Switch
Package List:
1 x for Switch Case:
2 x Handle Case:
2 x Handle Case Front Cover:
1 x Screen Protector:
1 x Cleaning Cloth:
Note:
1. If the glass screen protector is thicker, the case may not be compatible with the base. So we recommend you to use a medium thickness protective film.:
2. Please remove the protective sleeve to get a comfortable grip or steering wheel when playing games.:
3. If you have a sticker on the back of your for Switch, it may not stick, you need to remove it before using our protective cover.:
4. Some for Switches are tight, so the case will not fit on the base. But it will not damage your dock.:
Слична стока