.

.

Дубао 8 компјутери/16 парчиња за зачини со компјутери поставени со тркалезно ротирачко складирање на решетката Крут

Дубао 8 компјутери/16 парчиња за зачини со компјутери поставени со тркалезно ротирачко складирање на решетката Крут

DEN 3188.48

Пристапност
Залиха

Рак за кујнски зачини : Организација за складирање на зачини во кујната, решетката за шише за зачини така што вашите различни видови на зачини се прикажани уредно, а кабинетот е повеќе уреден. Мултифункционална решетка : Може да биде полица или решетка за да му служи на вашата организација. Овие полици може да бидат поставени на која било кујна за бања и под мијалникот за да ги организираат/складираат вашите предмети, тие се силни, убави и корисни. Погоден за плакари, кујни, бањи, гаражи, простории за перење. Решетка за зачини за зачини : Организација за складирање на зачини во кујната, решетката за шише за зачинување. Значи, вашите различни видови на зачини се прикажани уредно, а кабинетот е повеќе уреден. да бидат поставени на која било кујна за бања countertop и под мијалникот за да ги организирате/складирате вашите предмети, тие се силни, убави и корисни. Исклучени за плакари, кујни, бањи, гаражи, простории за перење.

Параметри на производот

16 Jar:
Material:
Stainless steel (central handle) + ABS
Color:
transparent( body of jar) + Black
Layer:
2
Number of jar:
16
Size:
290 x 180mm
Jar Size:
104 x 44 x 52.5mm
8 Jar:
Material:
Stainless steel (central handle) + ABS
Color:
transparent( body of jar) + Black
Layer:
1
Number of jar:
8
Size:
170 x 170mm
Jar Size:
102 x 43 x 52mm
Package Included:
1 x Spice Rack:
8/16 x Spice Jar:
Note:
The size of this product is manually measured, there may be an error of 1-2cm.
Due to different lighting and shooting conditions, the color of the picture may be slightly different from the actual product, please refer to the actual product.:
The allowable measurement error is+/- 1-3cm. :
Слична стока