.

.

QFFL мермер за хартиена хартија држач со нелизгазна база, лесен распрскувач на пешкири за пешкир, за трпезарија за кујнски бања, 6 x 11inch

QFFL мермер за хартиена хартија држач со нелизгазна база, лесен распрскувач на пешкири за пешкир, за трпезарија за кујнски бања, 6 x 11inch

DEN 1261.76

Пристапност
Залиха

Држач на хартиени крпи : држачот на хартиени крпи беше дизајн со голема тркалезна мермерна основа за да се вклучи хартијата ќе биде стабилна за да се користи, а целата површина на ролна и основата беше полирана, така што ќе биде непречено кога ќе ја извадите хартијата Крајно чувство : Долниот дизајн на дното, не лизгање, може да ја заштити работната површина во исто време, ставајќи ја безбедно и лесно. Лесно за чистење : Површината беше полирана и непречено за да можете да користите мека крпа за чистење на штанд ролна и основа на држачите за хартиени крпи. Употреба : Дизајнирано да се чува во кујна, гаража, бања, трпеза, алишта за перење, област за игра. Се одликува со почувствувано дно под штандот, така што нема да предизвика гребнатини на вашата маса или countertop. Лесна инсталација : Не е потребно дупчење! Само поврзете го држачот на тоалетот на тоалетот со тешката основа со затегнување на завртки во рок од 2 минути. Лесно е да се премести насекаде во куќата. Држач на хартиени крпи : држачот на хартиени крпи беше дизајн со голема тркалезна мермерна основа за да се вклучи хартијата ќе биде стабилна за да се користи, а целата површина на ролна и основата беше полирана, така што ќе биде непречено кога ќе ја извадите хартијата. Крајно чувство : Долниот дизајн на дното, не лизгање, може да ја заштити работната површина во исто време, ставајќи ја безбедно и лесно. Лесно за чистење : Површината беше полирана и непречено за да можете да користите мека крпа за чистење на штанд ролна и основа на држачите за хартиени крпи. Употреба : Дизајнирано да се чува во кујна, гаража, бања, трпеза, алишта за перење, област за игра. Се одликува со почувствувано дно под штандот, така што нема да предизвика гребнатини на вашата маса или countertop.

Параметри на производот

Name:
Toilet Paper Holder
Material:
Metal, marble
Applicable paper towel:
roll paper
Size:
16.5*16.5*28cm/6*6*11inch
Package content:
Toilet Paper Stand (not including other things)
If you are confused about the quality of the product or have any other questions, you can email us and we will be happy to solve the problem for you. :
Слична стока