.

.

садови за миење садови за миење садови корпа за корпа за домаќинство за миење садови за садови за садови за садови кујнски мијалник за мијалник, ладно висечки сад з?

садови за миење садови за миење садови корпа за корпа за домаќинство за миење садови за садови за садови за садови кујнски мијалник за мијалник,

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Име на производот : решетката за одвод на кујна Спецификации : Предна решетка за одвод. Големина на производот : 48*30*11см. Материјал на производот : ПП, спреј за железо. Карактеристики на производот : Лесно исцедете ја водата, осигурете се дека прибор за јадење е сув и олеснете ја класификацијата на прибор за јадење. Име на производот : решетката за одвод на кујна. Спецификации : Предна решетка за одвод. Големина на производот : 48*30*11см. Материјал на производот : ПП, спреј за железо. Карактеристики на производот : Лесно исцедете ја водата, осигурете се дека прибор за јадење е сув и олеснете ја класификацијата на прибор за јадење. Спецификација : Име на производот : решетката за одвод на кујна. Спецификации : Предна решетка за одвод.Проид Големина : 48*30*11см. Класификација на садот за јадење. Пакувања Вклучува : 1*решетката за садови (не вклучува садови и други украси) Ве молиме, дозволете 1-3 см да се разликува заради рачното мерење.

Параметри на производот

Product name:
Kitchen drain rack.
Specifications:
Front drain rack.
Product size:
48*30*11cm.
Product material:
PP, iron spray.
Product features:
Easily drain the water, ensure that the tableware is dry, and facilitate the classification of the tableware.
Package includes:
1*Dish rack(Does not include dishes and other decorations):
Please allow 1-3 cm differs due to manual measurement.:
Notes:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.:
The real color of the item may be slightly different from the pictures shown on website caused by many factors such as brightness of your monitor and light brightness.:
Please allow slight deviation for the measurement data.:
Please allow 1-2cm error. :
Слична стока