.

.

Гуангминг - 12 парчиња метални прстени од салфетка поставени шупливи салфетки држачи за салфеткарска маса за вечера Декорација за свадбени забави за одмор банкет с?

Гуангминг - 12 парчиња метални прстени од салфетка поставени шупливи салфетки држачи за салфеткарска маса за вечера Декорација за свадбени

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

① шуплив дизајн, многу убав, едноставен и дарежлив ② Блазата од салфетка е лесна за чистење и издржлива. ③ блескање и привлекување очи на трпезариската маса. ④ Направете го складирањето на салфетката за салфетка и поредовно. ⑤ Погодно е за свадби, забави, настапи, разни забави, хотелски украси, итн. ① шуплив дизајн, многу убав, едноставен и дарежлив. ② Блазата од салфетка е лесна за чистење и издржлива. ③ блескање и привлекување очи на трпезариската маса. ④ Направете го складирањето на салфетката за салфетка и поредовно. ⑤ Погоден за свадби, забави, настапи, разни забави, хотелски украси, итн. Добредојдовте во нашата продавница, имаме многу категории за да изберете. и издржливо listистење и привлекување на очите на трпезариската маса - Поместете ја табелата за складирање на салфетка и посостојно за свадби, забави, перформанси, разни забави, хотелски украси, итн.

Параметри на производот

Color:
gold/silver
Product size:
inner diameter 4.5cm, height 3.0cm
Material:
metal plating process
Packing:
0PP bag
Package contains:
Napkin buckle*12
Note:
Due to light shooting and different monitors, the color of the objects in the picture may be slightly different from the actual object. There will be some errors in manual measurement, but not large, please refer to the actual product. :
Слична стока