.

.

Doitool сад за садови за прибор за јадење, монтиран wallид, монтиран од не'рѓосувачки челик, кујнски прибор, кујнски прибор за складирање, организатор за складирање на ку?

Doitool сад за садови за прибор за јадење, монтиран wallид, монтиран од не'рѓосувачки челик, кујнски прибор, кујнски прибор за складирање,

DEN 158.88

Пристапност
Залиха

Едноставна структура со дизајн на закачалка прикачена на која било полица за сушење на мијалник Внатрешноста е поделена на 2 оддели, совршен за ставање сребрени производи/прибор за прибор. Организатор на алатки за кујнски прибор за сребрени производи Caddy Caddy. Држач за кујнски прибор, држачи за прибор за countertop, тешки керамички прибор, анти -лизга и гребење плута. Caddy Caddware Caddy Caddy. Организатор за складирање на кујнски прибор за кујнски прибор за монтирани од не'рѓосувачки челик, организатор за складирање на кујни, кади за вилушки за јадење, лажици. Држач за прибор за опис, држач за прибор, држачи за прибор за countertop, тешки керамички прибор за прибор, карактеристики на анти-лизгање и гребење на плута- боја : како што е прикажано- материјал : не'рѓосувачки челик- Големина : 18x9x16cmwall монтирана од не'рѓосувачки челик кујнски прибор за кујнски држач за складирање на кујнски садови Пакет, вклучувајќи 1 x виси за складирање на прибор за складирање.

Параметри на производот

Слична стока