.

.

Радост Помош за 8 слот плочи, не'рѓосувачки челик, организатор на садови, сув решетка за кабинет и фиока, држач за чинија за чинии за вечера, лист за колачиња за печењ?

Радост Помош за 8 слот плочи, не'рѓосувачки челик, организатор на садови, сув решетка за кабинет и фиока, држач за чинија за

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Премиум квалитет : Направено од 304 не'рѓосувачки челик, металната плоча за складирање е отпорен на 'рѓа и издржлив, лесен за чистење и одржување Направено со жици 50% подебели од слични производи, тоа е цврсто и стабилно, дури и со тешки предмети на неа. Лесен за пристап и организирање : Организаторот на плочата за кабинетот е идеален за чинии за вечера и десертни плочи, одржувајќи ги организирани и достапни. Без редење, без неред, но убав приказ. Без груби рабови : Сите агли и рабовите на организаторот на садот за кабинети се непречено. Никогаш не би му наштетило на прстите на корисникот или ги изгребале плочите. Големина на решетката : 9,5 "L*9" W*5 "H. Секој слот на организаторот на плочата за фиоки е широк приближно 1 инч, идеален за држење и организирање на 8-инчни до 12-инчни тркалезни плочи. Забелешка : Помалите плочи може да се лизгаат од решетката.

Параметри на производот

Слична стока