.

.

Zerodeko Armoire Гардероба за гардероба држачи за полици за полици за ракави кујнски кујнски кујна кука под кабинетот кука под шкафчиња чаша куки кафе чаша кука до капут з?

Zerodeko Armoire Гардероба за гардероба држачи за полици за полици за ракави кујнски кујнски кујна кука под кабинетот кука под шкафчиња чаша

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

не'рѓосувачки челик Под решетката за кригла од кафе за кафе : целосно искористете го просторот под амримот. Клучни куки за решетки : Направено од материјал, издржлив и безбеден за употреба. Држач за сушење на кабинетот : БЕСПЛАТНО, нема потреба да вежбате или да користите алатки. Кука за гардероба Orgahooknizer за ткаенина : Можете да ја користите за чување чаши и табели, да ја одржувате кучињата чиста. Пол за складирање на чаши за кафе : Не е лесно да се 'рѓа, густа и издржлива. Список на пакети 1 x Карактеристики на кука - можете да го користите за чување чаши и табели, да ја одржувате кучињата чиста под закачалка за гардероба. - Направено од материјал, издржлив и безбеден за употреба кујна кука. - Материјал : Кука за гардероба од не'рѓосувачки челик за крпа. - Боја : Организатор на сребрена гардероба. - Подајте бесплатно, нема потреба да вежбате или користите држач за сушење на кабинети за алатки.

Параметри на производот

Слична стока