.

.

Fvrtft полица за зачини без вежба кујнски полици само лепило кујнски прибор решетката црн wallид монтиран простор алуминиум за балкон за бања, b30cm

Fvrtft полица за зачини без вежба кујнски полици само лепило кујнски прибор решетката црн wallид монтиран простор алуминиум за балкон

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Издржлив и лесен за чистење-направено од вселенски алуминиум, може да издржи дневни гребнатини, корозија и обезбојување, погодна за влажни околини, светли и мазни, без остри точки и нема да ги повреди вашите раце при чистење Два методи за инсталација-1. Theидната кука може да се инсталира со вклучен лепак без да се грижите за оштетување на идот. (Забелешка-Ве молиме, Користете го по 72 часа по инсталацијата!) 2. Wallидот на решетката за зачини за виси, исто така, може флексибилно да се инсталира и да се прицврсти со завртки. Голем простор-Компактна полица што сè уште обезбедува доволно складирање. Тој е дизајниран за современи домови и современи хотели да ги обесат и организираат вашите зачини, мирудии и многу други предмети за домаќинството на уреден начин. Лесно за чистење-решетката за туширање е совршен за уредување на бањата, но и за уредување на кујната или украсување на дневната соба или канцеларија. Подигнато ширење против паѓање за да се спречи паѓање на предметите. Индустриски и модерни-нашите кујни и лавици за зачини импресионираат со модерен индустриски дизајн. Со wallидни полици можете да ја организирате вашата кујна, дневна соба, бања, ходник или канцеларија на стилски начин, затоа што нашите wallидни полици прават сè совршено и стилски!. Компактна полица за заштеда на простор и разновр во разноликост, која сè уште обезбедува изобилство на простор за складирање. Тоа е дизајниран за современи домови и современи хотели да ги обесат и организираат вашите шишиња за зачини, тави, садови, садови за готвење и други прибор во ред.ПЕКЦИФИКАЦИЈА : МАТЕРИЈАЛ-АЛУМИНУМКУЛОР-АЛУМИНУМКУЛОР- Black Size a-4.6x14x30/40/50/60см; Големина B-10x14x30/40/50/60 CMin Stallation Тип-Методи за инсталација на монтирање2-без удирање (без лепак за нокти), Содржина на пакети за удирање (завртки)-1 Дизајн на зачини за зачини : 1.

Параметри на производот

Material--Space Aluminum:
Colour--Black:
Size A--4.6x14x30/40/50/60cm; Size B--10x14x30/40/50/60cm:
Installation Type--Wall Mount:
2 installation methods--no punching (no nail glue), punching (screws):
Package Contents--1 spice rack:
Quality Design:
1. The spice rack is for hanging on the wall or in the closet, does not take up space in the kitchen and keeps your spice bottles organized.:
2. The raised railing design is adopted to raise the railing to prevent accidental falling of bottles and cans and ensure the safety of daily use.:
3. Hook and towel rack design, strong load-bearing capacity.:
4. The upper and lower spacing of the seasoning rack can be adjusted to meet different needs. It is perfect for spices, spice bottles, cans, beverages, snacks and more:
5. The spice rack also doubles as a shower rack, an excellent home storage tool.:
Notice:
1. Included only. Storage jars, spices or other items in the photo are not included.:
2. Dimensions are determined manually, so there may be a difference of 1-3 cm.:
3. Do not place the spice rack on painted walls, wallpaper, limestone walls or other smooth or uneven surfaces. :
Слична стока