.

.

Вера Бредли празничен празник керамичко кафе/чаши од чај, сет од 2 машини за миење садови и микробранови безбедни чаши, весело злоба

Вера Бредли празничен празник керамичко кафе/чаши од чај, сет од 2 машини за миење садови и микробранови безбедни чаши, весело злоба

DEN 399.20

Пристапност
Залиха

Вклучува 2 керамички чаши што се редат едни на други за компактно складирање (има вметната усна околу основата на чашите за безбедно редење) Секоја прилично печатена керамичка кригла има 12 унци од вашиот омилен топол пијалок . сè што недостасува е крем и шеќер!. Керамичките чаши се машина за миење садови и микробранови безбедни за лесна употреба и грижа без проблеми. Чагите можат да се чуваат на полиците или да се прикажат на куки за кригла за лесно складирање. Плус, отворот на рачката е доволно голем за да го одржи удобно. Керамички кригла сет е прикажан во празничниот принт, весело злоба, кул, од Вера Бредли. Кога е наредена, шемата е континуирана и тече низ двете чаши создавајќи една поголема шема. Вклучува 2 керамички чаши што се редат едни на други за компактно складирање (има вметната усна околу основата на чашите за безбедно редење). Секоја прилично печатена керамичка кригла има 12 унци од вашиот омилен топол пијалок . сè што недостасува е крем и шеќер!. Керамичките чаши се машина за миење садови и микробранови безбедни за лесна употреба и грижа без проблеми. Чагите можат да се чуваат на полиците или да се прикажат на куки за кригла за лесно складирање. Плус, отворот на рачката е доволно голем за да го одржи удобно. Керамички кригла сет е прикажан во празничниот принт, весело злоба, кул, од Вера Бредли. Кога е наредена, шемата е континуирана и тече низ двете чаши создавајќи една поголема шема.

Параметри на производот

Слична стока