.

.

Организатор на Cuhmroda Countertop Spice Rack, организатор на кујнски шалтер од 2 нивоа за зачини, кој стои зачинети решетки за зачини за складирање на полица за зачини за зачини ?

Организатор на Cuhmroda Countertop Spice Rack, организатор на кујнски шалтер од 2 нивоа за зачини, кој стои зачинети решетки за зачини

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Цврст материјал : Организаторот на решетката за зачини е изработен од задебелена челична рамка, а површината што е докажана од 'рѓа е обоена со спреј, антикорозија, преносна и издржлива MULTI-PURPOSE : The 2-tier seasoning rack perfect for storing sauce spices jars,coffee, condiments, grains, canned goods, salt & pepper grinders, or home items such as lotions, make-up, nail polishes, face towels, cleansers, Сапуни, шампон и многу повеќе. Исклучителен дизајн : Организаторот на зачини усвојува прецизен дизајн на решетката, што може да спречи тегла за зачини да се врти додека ја носи тежината. Дизајнот на тркалезни и рамни нозе за поддршка може да ја зголеми стабилноста на решетката за зачини и да спречи лизгање. Едноставна инсталација : складирањето на зачини од 2 нивоа усвојува интегрирана структура, без завртки и какви било алатки за инсталација. Директно ги расплетуваат двете страни на решетката и ја закопуваат фиоката. Потребни се само 3 секунди за да се заврши. Димензии : Решетката за зачини мери 15,7 "l x 5,5" w x 11.4 "h За да ги задоволите вашите дневни потреби за складирање на зачини и лесно да имате изобилство на кујнски простор за countertop. Цврст материјал : Организаторот на зачинот на решетката е изработен од задебелена челична рамка, а 'рѓа- Доказната површина е обоена со спреј, антикорозија, преносна и издржлива.

Параметри на производот

Слична стока