.

.

Контејнери за складирање на житни култури со кафе, сад за складирање на ориз, кабинет за чаши, хонтир, ориз барел, паметен барел и сад за складирање, кутија за склади?

Контејнери за складирање на житни култури со кафе, сад за складирање на ориз, кабинет за чаши, хонтир, ориз барел, паметен барел

DEN 2509.92

Пристапност
Залиха

Мултифункционален сад за складирање на храна, погоден за складирање на ориз, грав, брашно, ореви, житни култури и храна за миленичиња, итн Материјал : ПП материјал, здрав и еколошки, густ и издржлив. Дизајн на капакот на капакот : Дизајн на влечење, употреба не зафаќа простор, лесен за земање ориз, практичен дизајн. Одделен дизајн : Барелот и капакот можат да се одвојат за лесна употреба и чистење и лесно да се набудуваат капацитетот за складирање. Со мерна чаша : Со дипломирана мерна чаша, земете ориз по потреба, не грижете се за отпад, лесен за употреба. Мултифункционален сад за складирање на храна, погоден за складирање на ориз, грав, брашно, ореви, житни култури и храна за миленичиња, итн. Материјал : ПП материјал, здрав и еколошки, густ и издржлив. Дизајн на капакот на капакот : Дизајн на влечење, употреба не зафаќа простор, лесен за земање ориз, практичен дизајн. Одделен дизајн : Барелот и капакот можат да се одвојат за лесна употреба и чистење и лесно да се набудуваат капацитетот за складирање. Со мерна чаша : Со дипломирана мерна чаша, земете ориз по потреба, не грижете се за отпад, лесен за употреба.

Параметри на производот

Слична стока