.

.

Hanabass 4pcs Бинаурална мијалник за миење садови за миење на миење слив за миење слив за миење слив за миење двојни рачки двојни рачки за чистење на мијалник, басен за ск?

Hanabass 4pcs Бинаурална мијалник за миење садови за миење на миење слив за миење слив за миење слив за миење двојни рачки двојни рачки за

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Басен за миење на рацете- двојни рачки и дизајн на висечки дупки, поудобно за носење, додавајќи поголема погодност за вас Чинија за сервирање на храна- Цврст и, не е лесен за оштетување. Исто така, може да биде за некое време. Басен за бања- мазно и не ги повредува вашите раце и не е лесно да се превртите. Сад за миење бебиња- изработена од безбедни и PP материјали, издржливи. многу погодно за употреба. Изработката на овој производ е совршена, и ќе имате добро искуство во користењето на истиот. Басен за чистење лице- споделете со вашите пријатели и семејство затоа што практично. Интегрирано обликување, чистење потемелно. Басен за миење на рацете- двојни рачки и дизајн на висечки дупки, поудобно за носење, додавајќи поголема погодност за вас. Чинија за сервирање на храна- Цврст и, не е лесен за оштетување. Исто така, може да биде за некое време. Басен за бања- мазно и не ги повредува вашите раце и не е лесно да се превртите. Сад за миење бебиња- изработена од безбедни и PP материјали, издржливи. многу погодно за употреба. Изработката на овој производ е совршена, и ќе имате добро искуство во користењето на истиот. Басен за чистење лице- споделете со вашите пријатели и семејство затоа што практично. Интегрирано обликување, чистење потемелно. Список на пакети 4 X Basins Карактеристики - Материјал : ПП Домашен слив - Големина : Околу 33.

Параметри на производот

Слична стока